Alle appartementen zijn verkocht!

0001

Het Project

Het plan Hof van Leede ligt aan de jachthaven Fort Marina en kijkt uit op de imposante Zwanburgermolen, aan de overzijde van de Warmonder Leede.Maar liefst negen molens in de omliggende polders maken deel uit van Warmonds grondgebied en verlenen Warmond zijn Hollandse charme. Het plan Hof van Leede versterkt het karakter en de ruimtelijke kwaliteit van het plassengebied.

0002

ARCHITECTUUR

De appartementen zijn ontworpen door Just Architects uit Amstelveen, onder de inspiratie van de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. Het betreft vier woongebouwen met in elk gebouw vier appartementen. De appartementen kennen een horizontale geleding met grote raampartijen aan de waterzijde met grote terrassen, overstekken en natuurstenen gevels.

0003

WONEN AAN HET WATER

Hof van Leede in Warmond betreft de realisatie van zestien zeer luxe appartementen verdeeld over vier woongebouwen op het terrein van de jachthaven Fort Marina aan de Burgemeester Ketelaarstraat. De appartementen zijn gelegen aan De Leede en bieden alle uitzicht op het prachtige waterlandschap van de Kagerplassen. De natuur aan uw voeten. Vanaf uw terras kijkt u hoe de zon weerspiegelingen op de golfjes maakt en hoort u het gekabbel van het water tegen de oever. Alsof u permanent op een cruise bent!

0004

IDEAAL VOOR WATERSPORTERS: AAN BOORD VANAF UW EIGEN TERRAS!

Elk gebouw telt vier appartementen, twee op de begane grond en twee op de verdieping. De appartementen op de eerste verdieping zijn bereikbaar met een lift. De appartementen op de begane grond beschikken over een ligplaats direct aan eigen terras. De appartementen op de verdieping hebben een gereserveerde plaats in de jachthaven nabij hun appartement. Het buitenleven staat voorop in Hof van Leede, dat is te zien aan de opvallend grote terrassen aan de waterzijde